Over ons

Berkhout Hydraulics

Over ons

Wie wij zijn

Berkhout Hydraulics is een bedrijf met een enthousiast team en specialisten op het gebied van hydrauliek. Wij zijn flexibel en hebben oog voor persoonlijke benadering. Afspraken nakomen, de klant ontzorgen en de best mogelijke service bieden; daar zijn wij goed in en en daar maken wij ons sterkt voor!

 

Tot voorkort waren wij gevestigd in Sliedrecht, maar omdat de locatie in Sliedrecht al snel te klein werd, zijn wij in het voorjaar van 2020 verhuisd naar Rotterdam. In ons nieuwe pand beschikken wij over een ruime werkplaats van 475 vierkante meter met geavanceerde apparatuur. De werkplaats is voorzien van een bovenloopkraan met een hefcapaciteit van 6,3 ton. Hiermee hebben we voldoende capaciteit om bijvoorbeeld zware cilinders te verplaatsen en reviseren.

Specialisten op het gebied van hydrauliek

Onze kernactiviteiten richten zich op de hydrauliek toepassingen binnen diverse markten zoals de baggerindustrie, offshore, scheepvaart en industrie. Hierbij kunnen wij hydraulische installaties compleet ontwerpen, produceren, installeren en opleveren, voor zowel nieuwbouw als refits. Door onze jarenlange ervaring, kunt u ook bij ons terecht voor engineering van diverse hydraulische vraagstukken. Daarnaast beschikken wij over een buitendienst voor installatie, reparatie, onderhoud en inspecties aan zowel bekende als onbekende hydrauliek systemen. Belangrijk voor ons is het nauwe contact met onze klanten en medewerkers.

Berichten

We zijn verhuisd!!!

Met trots kunnen wij melden dat wij verhuisd zijn naar ons nieuwe pand. Ons nieuwe adres is Stolwijkstraat 82, 3079 DN Rotterdam. In ons nieuwe pand beschikken wij over een werkplaats van 475 vierkante meter, en is voorzien van een bovenloopkraan met een hefcapaciteit van 6,3 ton. Dit alles om u beter van dienst te kunnen zijn.