24/7 wereldwijde hydrauliek service en onderhoud

Hydrauliek service

Maatwerkoplossingen voor hydrauliek service en onderhoud

Voor hydrauliek service en onderhoud aan uw hydraulische apparatuur kunt u rekenen op een betrouwbare partner. Het onderhoud kan 24/7 wereldwijd op locatie of in onze werkplaats in Rotterdam worden uitgevoerd. Wij zetten ons in om u de best mogelijke hydrauliek service te bieden. Continue willen wij onszelf verbeteren en ons servicelevel verhogen. Uiteraard is daar een uitgebreide after-sales service onderdeel van.

Onze werkplaats

Onze werkplaats is uitgerust met professionele gereedschappen en machines, zodat wij hydrauliek pompen, motoren, manifolds en andere hydraulische componenten vakkundig kunnen reviseren en testen. Revisie van hyhdraulische cilinders in alle soorten en maten behoort uiteraard tot de mogelijkheden.
Items die in onze werkplaats zijn gereviseerd, worden op onze testbank op de juiste werking gecontroleerd en afgesteld op de gewenste waarden. Dit alles tegen een interessant uurtarief; vraag gerust naar de mogelijkheden.

Hydrauliek service in het buitenland

De service engineers van Berkhout Hydraulics zijn 24/7 wereldwijd inzetbaar om hydrauliek service te verlenen. Materialen en gereedschappen worden per handbagage vervoerd of – indien nodig – verzonden naar betreffende locatie. Douaneformaliteiten zoals het verzorgen van import- en exportdocumenten worden door ons uitgevoerd.

Revisie hydraulische cilinders

Heeft u een defecte hydraulische cilinder? Bij Berkhout Hydraulics bent u aan het juiste adres voor revisie, reparatie of vervangen van uw hydrauliek cilinder. Vooraf wordt u deskundig geadviseerd. Soms is het afdoende om de afdichtingen te vervangen, maar het honen van de cilinderbuis of het verchromen van de zuigerstang behoort ook tot de mogelijkheden. Na revisie wordt uw hydraulische cilinder uitgebreid getest en indien nodig voor u gemonteerd. Klik hier voor meer informatie over cilinder revisie.

Met advies op maat en snelle levering van kwalitatief hoogwaardige onderdelen en producten zijn we onze opdrachtgevers snel van dienst.